Lajme të tjera

Lajme të tjera »

03 Shkurt 2018

Trendafili i Tiranes

"Trendafili i Tiranes", premiere ne parlamentin e pare Shqiptar

Mbrëmja e djeshme ishte shumë e veçantë për ne! Në një vend mjaft simbolik, parlamentin e parë shqiptar, projektuam dokumentarin tashmë të përkthyer të autorit Frédéric Mitterrand, "Trëndafili i Tiranës", i cili udhëtoi enkas nga Parisi për të qënë i pranishëm në këtë premierë ekskluzive në Tiranë. Me miq që e kanë njohur dhe dashur fort Mbretëreshën Geraldinë, ndamë këtë emocion të veçantë! Së shpejti dokumentari do të jepet në ekranet e televizioneve vendas gjithashtu. Një falenderim të sinqertë për Fondacionin Culture Europe dhe Z. Julien Roche që rizgjuan nëpërmjet këtij dokumentari kujtimin e paharrueshëm të Mbretëreshës Geraldine, si edhe Ministrinë e Kulturës për mbështetjen e pakursyer në këtë organizim kaq elegant dhe të ndjerë!

documentary2