Lajme të tjera

Lajme të tjera »

16 Dhjetor 2017

Ne Lamtumiren e fundit per Mbretin Mihai

Percjellja madheshtore nga populli dhe shteti Rumun per Mbretit Mihai i Rumanise

Mesazhi i Princit Leka ne Facebook

Në lamtumirën e fundit të Mbretit Michael I të Rumanisë. Une dhe Elia patëm nderin të përfaqësojmë vendin tonë pranë Familjeve Mbretërore pjesmarrëse. Ceremonia e përcjelljes na la mbresa të jashtëzakonshme. Dashuria e popullit dhe respekti i shtetit tregon për një vend me tradita të forta, kulturë dhe emancipim.
U prehtë në paqe Mbreti i Rumanisë!