Lajme të tjera

Lajme të tjera »

23 Nëntor 2017

çmimi nderkombetar Dr. Otto Von Habsburg

Princ Leka u nderua me Çmimin ndërkombëtar Dr. Otto von Habsburg nga Lartësia e Saj Perandorake dhe Mbretërore Monika Hubsburg

Princ Leka u nderua me Çmimin ndërkombëtar Dr. Otto von Habsburg nga Lartësia e Saj Perandorake dhe Mbretërore Monika Hubsburg, Princesha e Hungarisë, Dukesha e Santangelos, në Asamblenë Regjionale të Siçilisë.

Ky çmim u dha si mirënjohje për punën që Princ Leka po bën në proçesin e integrimit europian të Shqipërisë.

Ky event mirëpriti Familje Mbretërore, familje aristokrate, dhe personalitete të regjionit. Ndër të tjerë, mund të përmenden:

LTM Dom Duarte i Bragancas, Duke i Bragancas, Kryetar i Familjes Mbretërore të Portugalisë.
LSM Donna Isabel e Bragancas
LSM Donna Maria Francisca e Bragancas, Infanta e Portugalisë
MT Mbreti Yuhi VI i Rwanda
Dr. Diego de Vargas-Machuca, president i “FAMILJET HISTORIKE TË ITALISË”
Dr. Maria Loredana Pinotti, Prorettore STUDIUM - Academia e “Casale e del Monferrato”.
Dr. Giuseppe Barranco i Valdivieso, Zevendës President i "Associazione Insigniti Onorificenze Cavalleresche of S.A.S".
SH.T. Don Manuel Pardo de Vera y Diaz, President i “Real Asociacion de Hidalgos de España”.

LTM Princi i Kurorës Leka II gjithashtu falenderoi të nderuarin

Av.GIOVANNI ARDIZZONE President i Asamblesë së Regjionit të Siçilisë për mikpritjen dhe kujdesin që tregoi në këtë organizim!